SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
baseball: HHSAA Division II Game 8: Maryknoll def. Kauai, 12-3

KAUAI HIGH KIF vs MARYKNOLL SCHOOL ILH (May 15, 2014)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
KAUAI HIGH KIF at MARYKNOLL SCHOOL ILH
May 15, 2014 at HONOLULU, HI (LES MURAKAWI STADIUM)

KAUAI HIGH KIF 3 (10-4)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
KANOA IWASAKI cf 
SHANE OGATA ss 
CAL KOGA c 
   GUNNER VALLATINI pr 
MICAH LAYOSA 3b 
TYLER MANIBOG 1b/p 
   DOUGLAS MIYASATO pr 
NICHOLAS VALLATINI p/1b 
JOHN DUMLAO lf 
KEALA IWASAKI rf 
   BRAYDEN ABREU p 
TRISTON BUKOSKI 2b 
Totals  29  18  12 
  

MARYKNOLL SCHOOL ILH 12 (17-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TREVOR HIRANO ss 
MICHAEL NISHIKI lf 
JEDD ANDRADE cf 
JUSTIN USHIO 2b/p 
   STEPHEN SHOJI pr 
JOSHUA MUNENO rf 
JASON NAKAMURA 1b  10 
NEAL NAKASONE c 
   HARIN KOBASHIGAWA pr/2b 
PHILLIP AYLWARD 3b 
BRENT HIRONAGA dh 
CHASE UYEMA p 
Totals  31  12  14  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
KAUAI HIGH KIF...... 000 012 0 -  3  8  5
MARYKNOLL SCHOOL ILH 016 302 X - 12 14  0
-----------------------------------------
E - S. OGATA 2; N. VALLATINI; K. IWASAKI; T. BUKOSKI. DP - RED RAIDERS 3. LOB - RED RAIDERS 7; SPARTANS 9. 2B - J. ANDRADE; P. AYLWARD. HBP - N. VALLATINI; J. MUNENO. SF - T. HIRANO. SB - KA. IWASAKI.

KAUAI HIGH KIF   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NICHOLAS VALLATINI L  2.0  11  13 
TYLER MANIBOG   1.0  11 
BRAYDEN ABREU   3.0  13  15 
  
MARYKNOLL SCHOOL ILH  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHASE UYEMA W  5.0  20  21 
JUSTIN USHIO   2.0  10 

Win - C. UYEMA. Loss - N. VALLATINI. Save - None. HBP - by N. VALLATINI (J. MUNENO); by J. USHIO (N. VALLATINI).

Umpires - HP: KIMO KANAEHOLO 1B: SAMSUL HAG 3B: MIKE MARCOTTE
Start: 1:00 PM Time: 3:15 PM Attendance: 233
Weather: SUNNY
N. VALLATINI faced 4 batters in the 3rd.
T. MANIBOG faced 4 batters in the 4th.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
KAUAI HIGH KIF at MARYKNOLL SCHOOL ILH
May 15, 2014 at HONOLULU, HI (LES MURAKAWI STADIUM)

KAUAI HIGH KIF starters: 5/cf KA. IWASAKI; 1/ss S. OGATA; 14/c C. KOGA; 22/3b M. LAYOSA; 15/1b T. MANIBOG; 4/p N. VALLATINI; 20/lf J. DUMLAO; 7/rf K. IWASAKI; 8/2b T. BUKOSKI;

MARYKNOLL SCHOOL ILH starters: 1/ss T. HIRANO; 22/lf M. NISHIKI; 14/cf J. ANDRADE; 3/2b J. USHIO; 42/rf J. MUNENO; 25/1b J. NAKAMURA; 7/c N. NAKASONE; 35/3b P. AYLWARD; 9/dh B. HIRONAGA; 50/p C. UYEMA;

KAUAI HIGH KIF 1st - KA. IWASAKI flied out to cf. S. OGATA singled to center field. C. KOGA reached on a fielder's choice; S. OGATA out at second p to 2b. G. VALLATINI pinch ran for C. KOGA. M. LAYOSA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 1st - C. KOGA to c for G. VALLATINI. T. HIRANO reached on a fielding error by p. M. NISHIKI grounded into double play ss to 2b to 1b; T. HIRANO out on the play. J. ANDRADE singled to shortstop. J. USHIO flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

KAUAI HIGH KIF 2nd - T. MANIBOG lined out to cf. N. VALLATINI grounded out to 3b. J. DUMLAO grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 2nd - J. MUNENO hit by pitch. J. NAKAMURA popped up to 2b. N. NAKASONE out at first ss to 2b to 1b; J. MUNENO advanced to second. P. AYLWARD doubled to right field, advanced to third on a fielding error by rf, RBI; J. MUNENO scored, unearned. B. HIRONAGA grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

KAUAI HIGH KIF 3rd - K. IWASAKI grounded out to ss. T. BUKOSKI struck out swinging. KA. IWASAKI singled to center field. KA. IWASAKI stole second. S. OGATA lined out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 3rd - T. HIRANO walked. M. NISHIKI singled to first base, bunt; T. HIRANO advanced to second. J. ANDRADE singled to center field; M. NISHIKI advanced to second; T. HIRANO advanced to third. J. USHIO singled to center field, 2 RBI; J. ANDRADE advanced to second; M. NISHIKI scored; T. HIRANO scored. T. MANIBOG to p. N. VALLATINI to 1b. J. MUNENO singled to left field; J. USHIO advanced to second; J. ANDRADE advanced to third. J. NAKAMURA walked, RBI; J. MUNENO advanced to second; J. USHIO advanced to third; J. ANDRADE scored. N. NAKASONE reached on a fielding error by ss; J. NAKAMURA advanced to second; J. MUNENO scored, unearned; J. USHIO scored, unearned. P. AYLWARD reached on a fielder's choice; N. NAKASONE advanced to second; J. NAKAMURA out at third ss to 3b. B. HIRONAGA singled to right field; P. AYLWARD advanced to second; N. NAKASONE advanced to third. T. HIRANO walked, RBI; B. HIRONAGA advanced to second; P. AYLWARD advanced to third; N. NAKASONE scored, unearned. M. NISHIKI lined into double play p to 3b; P. AYLWARD out on the play. 6 runs, 5 hits, 1 error, 2 LOB.

KAUAI HIGH KIF 4th - C. KOGA grounded out to ss. M. LAYOSA grounded out to ss. T. MANIBOG grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 4th - J. ANDRADE doubled to right field. J. USHIO walked. J. MUNENO singled to left field; J. USHIO advanced to second; J. ANDRADE advanced to third. J. NAKAMURA walked, RBI; J. MUNENO advanced to second; J. USHIO advanced to third; J. ANDRADE scored. T. MANIBOG to 1b. N. VALLATINI to rf. B. ABREU to p for K. IWASAKI. N. NAKASONE walked, RBI; J. NAKAMURA advanced to second; J. MUNENO advanced to third; J. USHIO scored. J. KOBASHIGA pinch ran for N. NAKASONE. P. AYLWARD singled to left field, RBI; J. KOBASHIGA advanced to second; J. NAKAMURA advanced to third; J. MUNENO scored. B. HIRONAGA reached on a fielder's choice; P. AYLWARD advanced to second; J. KOBASHIGA advanced to third; J. NAKAMURA out at home 2b to c. T. HIRANO struck out looking. M. NISHIKI grounded out to 3b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

KAUAI HIGH KIF 5th - N. NAKASONE to c for J. KOBASHIGA. N. VALLATINI grounded out to ss. J. DUMLAO walked. B. ABREU popped up to 1b. T. BUKOSKI singled to center field; J. DUMLAO advanced to second. KA. IWASAKI singled to left field, RBI; T. BUKOSKI advanced to second; J. DUMLAO scored. S. OGATA singled to center field; KA. IWASAKI advanced to second; T. BUKOSKI advanced to third. C. KOGA reached on a fielder's choice; S. OGATA out at second 2b to ss. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 5th - J. ANDRADE grounded out to ss. J. USHIO singled to center field. S. SHOJI pinch ran for J. USHIO. J. MUNENO grounded into double play 2b to ss to 1b; S. SHOJI out on the play. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

KAUAI HIGH KIF 6th - J. KOBASHIGA to 2b for S. SHOJI. J. USHIO to p for C. UYEMA. M. LAYOSA singled to center field. T. MANIBOG reached on a fielder's choice; M. LAYOSA out at second ss to 2b. N. VALLATINI hit by pitch; T. MANIBOG advanced to second. D. MIYASATO pinch ran for T. MANIBOG. J. DUMLAO singled to left field, advanced to second, RBI; N. VALLATINI advanced to third; D. MIYASATO scored. B. ABREU flied out to cf. T. BUKOSKI singled to shortstop, RBI; J. DUMLAO advanced to third; N. VALLATINI scored. KA. IWASAKI struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 6th - T. MANIBOG to 1b for D. MIYASATO. J. NAKAMURA singled to left field. N. NAKASONE flied out to cf. P. AYLWARD singled to center field; J. NAKAMURA advanced to second. B. HIRONAGA reached on a fielder's choice; P. AYLWARD advanced to second on a throwing error by 2b, scored, unearned; J. NAKAMURA advanced to third on a throwing error by ss. T. HIRANO flied out to lf, SAC, RBI; J. NAKAMURA scored, unearned. M. NISHIKI singled to center field; B. HIRONAGA advanced to second. J. ANDRADE struck out swinging. 2 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

KAUAI HIGH KIF 7th - S. OGATA struck out swinging. C. KOGA struck out looking. M. LAYOSA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Loading...