SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
baseball: HHSAA Division II Game 11 (Championship): Maryknoll def. Kamehameha-Hawaii, 4-0

MARYKNOLL SCHOOL ILH vs KS-HAWAII BIIF (May 16, 2014)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
MARYKNOLL SCHOOL ILH vs KS-HAWAII BIIF
May 16, 2014 at Honolulu (Les Murakami Stadium)

MARYKNOLL SCHOOL ILH 4 (18-3)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
TREVOR HIRANO ss 
MICHAEL NISHIKI lf 
   KYLE ABE pr 
JEDD ANDRADE cf 
JUSTIN USHIO 2b 
JOSHUA MUNENO p 
   HARIN KOBASHIGAWA pr 
   LAYNE FUJIMOTO ph 
   MITCHELL GARCIA pr 
JASON NAKAMURA 1b  12 
NEAL NAKASONE c 
   STEPHEN SHOJI pr 
PHILLIP AYLWARD 3b 
BRENT HIRONAGA rf 
Totals  26  21  14 
  

KS-HAWAII BIIF 0 (10-2-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHAY TOSON p/cf 
MATTHEW CHUN lf 
MAKOA ROSARIO c 
JORDAN HIARE 2b/p 
KOBI CANDAROMA cf/rf 
DAYLEN CALICDAN ss 
MICAH CARTER 3b 
KEVIN PAKA DAVIS 1b 
ALIKA YOUNG rf/2b 
Totals  20  21  12 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
MARYKNOLL SCHOOL ILH 001 200 1 -  4  7  1
KS-HAWAII BIIF...... 000 000 0 -  0  1  0
-----------------------------------------
E - J. USHIO. DP - SPARTANS 2; WARRIORS 1. LOB - SPARTANS 9; WARRIORS 2. HBP - M. NISHIKI; J. USHIO. SH - M. CHUN.

MARYKNOLL SCHOOL ILH  ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JOSHUA MUNENO W  7.0  20  23  13 
  
KS-HAWAII BIIF   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
CHAY TOSON L  3.1  12  18 
JORDAN HIARE   3.2  14  16 

Win - J. MUNENO. Loss - C. TOSON. Save - None. WP - C. TOSON; J. HIRAE. HBP - by J. HIRAE (M. NISHIKI); by J. HIRAE (J. USHIO). PB - N. NAKASONE.

Umpires - HP: Kimo Kanaeholo 1B: Jim Lebeau 2B: Shamsul Hag 3B: Lyle
Start: 4:00 Time: 2:05 Attendance:

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
MARYKNOLL SCHOOL ILH vs KS-HAWAII BIIF
May 16, 2014 at Honolulu (Les Murakami Stadium)

MARYKNOLL SCHOOL ILH starters: 1/ss T. HIRANO; 22/lf M. NISHIKI; 14/cf J. ANDRADE; 3/2b J. USHIO; 42/p J. MUNENO; 25/1b J. NAKAMURA; 7/c N. NAKASONE; 35/3b P. AYLWARD; 9/rf B. HIRONAGA;

KS-HAWAII BIIF starters: 4/p C. TOSON; 24/lf M. CHUN; 32/c M. ROSARIO; 22/2b J. HIRAE; 5/cf K. CANDAROMA; 7/ss D. CALICDAN; 28/3b M. CARTER; 20/1b K. DAVIS; 23/rf A. YOUNG;

MARYKNOLL SCHOOL ILH 1st - T. HIRANO walked. M. NISHIKI reached on a fielder's choice; T. HIRANO out at second 3b to 2b. J. ANDRADE flied out to cf. J. USHIO walked; M. NISHIKI advanced to second. J. MUNENO grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 2 LOB.

KS-HAWAII BIIF 1st - C. TOSON out at first 1b to p. M. CHUN grounded out to ss. M. ROSARIO flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 2nd - J. NAKAMURA grounded out to ss. N. NAKASONE grounded out to 2b. P. AYLWARD lined out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KS-HAWAII BIIF 2nd - J. HIRAE walked. K. CANDAROMA reached on a fielder's choice, bunt; J. HIRAE out at second p to ss. D. CALICDAN lined into double play 3b to 1b; K. CANDAROMA out on the play. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 3rd - B. HIRONAGA singled to center field. T. HIRANO flied out to lf. M. NISHIKI singled to left field; B. HIRONAGA advanced to second. M. NISHIKI advanced to second; B. HIRONAGA advanced to third on a wild pitch. J. ANDRADE walked. J. USHIO singled to center field, RBI; J. ANDRADE advanced to second; M. NISHIKI advanced to third; B. HIRONAGA scored. J. MUNENO reached on a fielder's choice; J. USHIO advanced to second; J. ANDRADE advanced to third; M. NISHIKI out at home 1b to c. J. KOBASHIGA pinch ran for J. MUNENO. J. NAKAMURA flied out to cf. 1 run, 3 hits, 0 errors, 3 LOB.

KS-HAWAII BIIF 3rd - J. MUNENO to p for J. KOBASHIGA. M. CARTER singled to left field. K. DAVIS hit into double play ss to 1b; M. CARTER out on the play. A. YOUNG grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 4th - N. NAKASONE walked. S. SHOJI pinch ran for N. NAKASONE. S. SHOJI out at first p to 1b, picked off. P. AYLWARD walked. B. HIRONAGA walked; P. AYLWARD advanced to second. C. TOSON to cf. J. HIRAE to p. K. CANDAROMA to rf. A. YOUNG to 2b. T. HIRANO singled to center field; B. HIRONAGA advanced to second; P. AYLWARD advanced to third. M. NISHIKI singled to right field, 2 RBI; T. HIRANO advanced to second; B. HIRONAGA scored; P. AYLWARD scored. J. ANDRADE singled to left center; M. NISHIKI advanced to second; T. HIRANO advanced to third. J. USHIO hit into double play p to c to 1b; T. HIRANO out on the play. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

KS-HAWAII BIIF 4th - N. NAKASONE to c for S. SHOJI. C. TOSON walked. M. CHUN grounded out to p, SAC, bunt; C. TOSON advanced to second. C. TOSON advanced to third on a passed ball. M. ROSARIO flied out to rf. J. HIRAE grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 5th - J. MUNENO grounded out to 2b. J. NAKAMURA flied out to cf. N. NAKASONE grounded out to 1b unassisted. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KS-HAWAII BIIF 5th - K. CANDAROMA grounded out to 3b. D. CALICDAN grounded out to 2b. M. CARTER grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 6th - P. AYLWARD flied out to cf. B. HIRONAGA grounded out to 2b. T. HIRANO out at first 1b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KS-HAWAII BIIF 6th - K. DAVIS flied out to lf. A. YOUNG grounded out to 3b. C. TOSON grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MARYKNOLL SCHOOL ILH 7th - M. NISHIKI hit by pitch. K. ABE pinch ran for M. NISHIKI. J. ANDRADE flied out to 3b. K. ABE advanced to second on a wild pitch. J. USHIO hit by pitch. L. FUJIMOTO pinch hit for J. MUNENO. L. FUJIMOTO singled to shortstop; J. USHIO advanced to second; K. ABE advanced to third. M. GARCIA pinch ran for L. FUJIMOTO. J. NAKAMURA reached on a fielder's choice, RBI; M. GARCIA out at second ss to 2b; J. USHIO advanced to third; K. ABE scored. N. NAKASONE flied out to 1b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

KS-HAWAII BIIF 7th - M. NISHIKI to lf for K. ABE. J. MUNENO to p for M. GARCIA. M. CHUN grounded out to ss. M. ROSARIO popped up to ss. J. HIRAE reached on a throwing error by 2b, advanced to second. K. CANDAROMA flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

Loading...