SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
baseball: HHSAA Division I Game 3: Kamepameha-Kapalama def. Kaiser, 9-4

Kamehameha-Kapalama vs Kaiser High (May 06, 2015)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Kamehameha-Kapalama at Kaiser High
May 06, 2015 at Honolulu, O`ahu (Les Murakami Stadium)

Kamehameha-Kapalama 9 (11-7,1-0 HHSAA)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Yokota, Matthew rf 
Akau, Kahoea lf 
Rios, Kamaliiokekai c 
   Penzetta, Nicholas pr/rf 
Paiva, Codie p/3b 
   Miyasato, Chase pr 
Arakaki, Chance dh 
Henderson, Brandon 1b 
   26 pr 
Cacal, Kody ss 
Mau, Makoa cf 
   Wong, Revan ph 
McNicoll, Micah 2b 
Takemura, Kawaiola 3b 
   Breault, Hunter p 
   Torres, Taylor p 
Totals  30  11  21  12 
  

Kaiser High 4 (9-7,0-1 HHSAA)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Omphroy, Luis cf 
Simeona, Kamalu ss 
Covello, Emmett c 
   Scott, Logan pr/ph 
Lima, Lincoln lf 
Garcia, Emmett dh 
Agbayani, Shane 1b 
   Takei, Casey 1b 
Miyashiro, Shawn 3b/p 
   Buck, Dylan ph/3b 
Hisatake, Chase rf 
Craig, Kainoa 2b 
Sakatani, Noah p/3b 
   Kaito, Jace p 
   Heu, Brandon p 
Totals  27  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Kamehameha-Kapalama. 340 002 0 -  9 11  1
Kaiser High......... 200 200 0 -  4  6  3
-----------------------------------------
E - McNicoll; Miyashiro; Hisatake 2. LOB - Warriors 12; Cougars 7. 2B - Wong; Covello 2. HBP - Yokota; Rios; Henderson; Cacal; Agbayani. SF - Henderson. SB - Yokota 2; Penzetta; 26; McNicoll 2; Omphroy 2; Simeona; Lima.

Kamehameha-Kapalama   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Paiva, Codie   2.0  11  12 
Breault, Hunter W,1-0  3.1  11  14 
Torres, Taylor   1.2 
  
Kaiser High   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Sakatani, Noah L,0-1  2.0  11  17 
Kaito, Jace   3.0  12  14 
Heu, Brandon   0.2 
Miyashiro, Shawn   1.1 

Win - Breault (1-0). Loss - Sakatani (0-1). Save - None. WP - Sakatani 2; Kaito 2. HBP - by Paiva (Agbayani); by Kaito (Rios); by Heu (Henderson); by Heu (Cacal); by Heu (Yokota).

Umpires - HP: Jaime Perez 1B: Fred Davidson 3B: Steve Thyne
Start: 4:00 pm Time: 2:50 Attendance:

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Kamehameha-Kapalama at Kaiser High
May 06, 2015 at Honolulu, O`ahu (Les Murakami Stadium)

Kamehameha-Kapalama starters: 6/rf Yokota; 13/lf Akau; 4/c Rios; 5/p Paiva; 18/dh Arakaki; 21/1b Henderson; 25/ss Cacal; 3/cf Mau; 8/2b McNicoll; 9/3b Takemura;

Kaiser High starters: 21/cf Omphroy; 11/ss Simeona; 22/c Covello; 8/lf Lima; 6/dh Garcia; 12/1b Agbayani; 9/3b Miyashiro; 2/rf Hisatake; 16/2b Craig; 10/p Sakatani;

Kamehameha-Kapalama 1st - Yokota walked. Yokota stole second. Akau walked. Rios singled to left field, RBI; Akau advanced to second; Yokota scored. Penzetta pinch ran for Rios. Paiva singled through the left side, RBI; Penzetta advanced to second; Akau scored. Miyasato pinch ran for Paiva. Arakaki grounded out to 2b; Miyasato advanced to second; Penzetta advanced to third. Henderson flied out to cf, SAC, RBI; Penzetta scored. Cacal grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kaiser High 1st - Rios to c for Penzetta. Paiva to p for Miyasato. Omphroy singled through the left side. Simeona flied out to rf. Omphroy stole second. Covello doubled down the rf line, RBI; Omphroy scored. Scott pinch ran for Covello. Lima singled to shortstop. Garcia reached on a fielder's choice; Lima out at second ss to 2b; Scott advanced to third, scored on an error by 2b, unearned. Agbayani hit by pitch; Garcia advanced to second. Miyashiro flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Kamehameha-Kapalama 2nd - Covello to c for Scott. Mau struck out swinging. McNicoll singled up the middle. McNicoll stole second. Yokota singled to right field, advanced to second on an error by rf; McNicoll advanced to third. Akau popped up to 3b. Rios walked. Penzetta pinch ran for Rios. Penzetta advanced to second on a wild pitch; Yokota advanced to third on a wild pitch; McNicoll scored on a wild pitch. Paiva walked. Miyasato pinch ran for Paiva. Arakaki singled to first base, RBI; Miyasato advanced to second; Penzetta advanced to third; Yokota scored. Henderson singled up the middle, 2 RBI; Arakaki advanced to second; Miyasato scored; Penzetta scored. Arakaki advanced to third on a wild pitch. Cacal walked; Henderson advanced to second. Mau struck out swinging. 4 runs, 4 hits, 1 error, 3 LOB.

Kaiser High 2nd - Rios to c for Penzetta. Paiva to p for Miyasato. Hisatake grounded out to ss. Craig singled to center field. Omphroy flied out to lf. Simeona singled to right center; Craig advanced to third. Covello flied out to cf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

Kamehameha-Kapalama 3rd - Kaito to p for Sakatani. McNicoll grounded out to 1b unassisted. Yokota reached on an error by 3b. Akau flied out to lf. Rios hit by pitch; Yokota advanced to second. Penzetta pinch ran for Rios. Paiva flied out to rf. 0 runs, 0 hits, 1 error, 2 LOB.

Kaiser High 3rd - Rios to c for Penzetta. Paiva to 3b. Breault to p for Takemura. Lima walked. Garcia struck out looking. Lima stole second. Agbayani flied out to lf. Buck pinch hit for Miyashiro. Buck struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Kamehameha-Kapalama 4th - Buck to 3b. Arakaki grounded out to p. Henderson popped up to 2b. Cacal singled to shortstop. Cacal advanced to second on a wild pitch. Mau flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Kaiser High 4th - Hisatake grounded out to 3b. Craig popped up to 2b. Omphroy walked. Simeona walked; Omphroy advanced to second. Simeona stole second; Omphroy stole third. Covello doubled down the lf line, 2 RBI; Simeona scored; Omphroy scored. Scott pinch ran for Covello. Lima struck out swinging, out at first c to 1b. 2 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Kamehameha-Kapalama 5th - Covello to c for Scott. McNicoll flied out to cf. Yokota singled through the left side. Akau grounded out to 3b; Yokota advanced to second. Yokota advanced to third on a wild pitch. Rios walked. Penzetta pinch ran for Rios. Penzetta stole second. Paiva popped up to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Kaiser High 5th - Rios to c for Penzetta. Garcia struck out looking. Agbayani grounded out to 2b. Buck flied out to cf. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kamehameha-Kapalama 6th - Heu to p for Kaito. Arakaki grounded out to ss. Henderson hit by pitch. 26 pinch ran for Henderson. 26 stole second. Cacal hit by pitch. Wong pinch hit for Mau. Wong doubled to center field, advanced to third, RBI; Cacal advanced to third, out at home cf to ss to c; 26 scored. McNicoll singled to third base, bunt, RBI; Wong scored. Yokota hit by pitch; McNicoll advanced to second. Miyashiro to p for Heu. Sakatani to 3b for Buck. Yokota stole second; McNicoll stole third. Miyasato pinch ran for Yokota. Akau walked. Rios grounded out to 3b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

Kaiser High 6th - Penzetta to rf for Miyasato. Henderson to 1b for 26. Mau to cf for Wong. Hisatake flied out to rf. Torres to p for Breault. Craig grounded out to ss. Omphroy grounded out to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Kamehameha-Kapalama 7th - Takei to 1b for Agbayani. Paiva singled to right field, advanced to second on an error by rf. Arakaki flied out to rf. Paiva out at second p to 2b, picked off. Henderson flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 0 LOB.

Kaiser High 7th - Simeona struck out swinging. Covello walked. Lima reached on a fielder's choice; Covello out at second 3b to 2b. Scott pinch hit for Garcia. Scott out at first 2b to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

Loading...