DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
Game Stats

NANAKULI HIGH vs KS-HAWAII (May 14, 2015)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
NANAKULI HIGH vs KS-HAWAII (Game 1)
May 14, 2015 at Honolulu, HI (RWSS)

NANAKULI HIGH 11 (15-1)

Player  ab   r   h rbi  bb  so  po   a lob 
Lute, Cheyenne ss 
Burnett, Kaila c 
Kawaiaea, Emma cf 
Piilani, Mahina 3b 
McCoy, Autum "Kanale p 
Nahinu, Keani lf 
Kawaauhau, Daria 2b 
   Hauhio, Alohilani ph 
Van Gieson, Ashley dh 
Mahoe, Charallen "Ki rf 
   Kaeo, Shayla "Kama" ph 
Belford, Chalyssa-An 1b 
Totals 38 11 16 21 13 
  

KS-HAWAII 2 (14-1)

Player  ab   r   h rbi  bb  so  po   a lob 
Lincoln, Kiarra 2b 
Cameros, Jessica lf 
Yuen, Kekailani Wong c 
Tokunaga, Mykala p 
Wagner, Makena ss 
Sullivan, Taylor-Jam 1b 
Emmsley, Elexis cf 
Alonzo-Estrada, Jays rf 
Simmons, Samantha 3b 
Totals 27 21 
Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
NANAKULI HIGH....... 100 261 1 - 11 16  2
KS-HAWAII........... 000 200 0 -  2  7  4
-----------------------------------------
E - Nahinu, K.; Belford, C.; Wagner, M. 2; Sullivan, T.; Emmsley, E.. DP - HAWKS 1; WARRIORS 1. LOB - HAWKS 13; WARRIORS 6. 2B - Kawaauhau, D; Mahoe, C.; Lincoln, K.; Wagner, M.; Sullivan, T.. HR - McCoy, A.; Sullivan, T.. HBP - McCoy, A.; Mahoe, C.. SH - Alonzo-Estra. SB - Lute, C..
NANAKULI HIGH  ip er bb so wp bk hbp ibb ab bf fo go 
McCoy, Autum "Kanale W,2-0 7.0 27 29 10 
  
KS-HAWAII  ip er bb so wp bk hbp ibb ab bf fo go 
Tokunaga, Mykala L,1-1 7.0 16 11 38 45 13 
Win - McCoy, A. (2-0). Loss - Tokunaga, M. (1-1). Save - None. WP - McCoy, A. 3; Tokunaga, M.. HBP - by Tokunaga, M. (McCoy, A.); by Tokunaga, M. (Mahoe, C.).

Umpires - HP: David Kihara 1B: Dennis Doi 3B: Walter Yamatsuka 
Start: 1:05 pm Time: 2:04 Attendance: 
Weather: 76 deg. Few showers, E 16 mph Game notes: Game time does not include 10 minute rain delay.

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
NANAKULI HIGH vs KS-HAWAII (Game 1)
May 14, 2015 at Honolulu, HI (RWSS)

NANAKULI HIGH starters: 1/ss Lute, C.; 25/c Burnett, K.; 16/cf Kawaiaea, E.; 13/3b Piilani, M.; 55/p McCoy, A.; 7/lf Nahinu, K.; 3/2b Kawaauhau, D; 4/dh Van Gieson,; 5/rf Mahoe, C.; 63/1b Belford, C.;
KS-HAWAII starters: 4/2b Lincoln, K.; 12/lf Cameros, J.; 3/c Yuen, K.; 1/p Tokunaga, M.; 7/ss Wagner, M.; 21/1b Sullivan, T.; 11/cf Emmsley, E.; 6/rf Alonzo-Estra; 2/3b Simmons, S.;
NANAKULI HIGH 1st - Lute, C. singled to right field. Burnett, K. singled through the left side; Lute, C. advanced to second. Kawaiaea, E. struck out looking. Piilani, M. flied out to rf; Lute, C. scored on an error by 1b, unearned. McCoy, A. flied out to 3b. 1 run, 2 hits, 1 error, 1 LOB.
KS-HAWAII 1st - Lincoln, K. singled to left field, advanced to second on an error by lf. Cameros, J. popped into double play 3b to 2b; Lincoln, K. out on the play. Yuen, K. singled to third base. Rain Delay at 1:20 - 1:25 pm. Tokunaga, M. singled to left field; Yuen, K. advanced to second. Tokunaga, M. advanced to second on a wild pitch; Yuen, K. advanced to third. Wagner, M. grounded out to p. 0 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.
NANAKULI HIGH 2nd - Nahinu, K. flied out to cf. Kawaauhau, D flied out to rf. Van Gieson, singled to right field. Mahoe, C. doubled to left field; Van Gieson, advanced to third. Lute, C. flied out to rf. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.
KS-HAWAII 2nd - Sullivan, T. doubled to left field. Emmsley, E. struck out swinging. Alonzo-Estra flied out to lf. Simmons, S. grounded out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.
NANAKULI HIGH 3rd - Burnett, K. singled to shortstop. Kawaiaea, E. reached on a fielder's choice; Burnett, K. out at second 2b to ss. Piilani, M. reached on an error by ss; Kawaiaea, E. advanced to second. McCoy, A. hit by pitch; Piilani, M. advanced to second; Kawaiaea, E. advanced to third. Nahinu, K. lined into double play 1b unassisted; McCoy, A. out on the play. 0 runs, 1 hit, 1 error, 2 LOB.
KS-HAWAII 3rd - Lincoln, K. doubled to left field. Cameros, J. popped up to c. Lincoln, K. advanced to third on a wild pitch. Yuen, K. lined out to ss. Tokunaga, M. flied out to cf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.
NANAKULI HIGH 4th - Kawaauhau, D doubled to left center. Van Gieson, popped up to c. Mahoe, C. hit by pitch. Lute, C. reached on a fielder's choice; Mahoe, C. out at second ss to 2b; Kawaauhau, D advanced to third. Lute, C. stole second. Burnett, K. singled to center field, 2 RBI; Lute, C. scored; Kawaauhau, D scored. Kawaiaea, E. popped up to 2b. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.
KS-HAWAII 4th - Wagner, M. doubled to right center. Sullivan, T. homered to left field, 2 RBI; Wagner, M. scored. Emmsley, E. walked. Alonzo-Estra out at first c to 2b, SAC; Emmsley, E. advanced to second. Simmons, S. grounded out to c unassisted. Lincoln, K. flied out to cf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.
NANAKULI HIGH 5th - Piilani, M. lined out to 1b. McCoy, A. walked. McCoy, A. advanced to second on a wild pitch. Nahinu, K. walked. Kawaauhau, D walked; Nahinu, K. advanced to second; McCoy, A. advanced to third. Van Gieson, reached on an error by ss, RBI; Kawaauhau, D advanced to second; Nahinu, K. advanced to third; McCoy, A. scored. Mahoe, C. walked, RBI; Van Gieson, advanced to second; Kawaauhau, D advanced to third; Nahinu, K. scored. Lute, C. struck out swinging. Burnett, K. singled to center field, advanced to second on the throw, 2 RBI; Mahoe, C. advanced to third; Van Gieson, scored, unearned; Kawaauhau, D scored, unearned. Kawaiaea, E. singled to right field, 2 RBI; Burnett, K. scored, unearned; Mahoe, C. scored, unearned. Piilani, M. singled to right field; Kawaiaea, E. advanced to third. McCoy, A. walked; Piilani, M. advanced to second. Nahinu, K. lined out to p. 6 runs, 3 hits, 1 error, 3 LOB.
KS-HAWAII 5th - Cameros, J. lined out to rf. Yuen, K. flied out to rf. Tokunaga, M. grounded out to p. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.
NANAKULI HIGH 6th - Hauhio, A. pinch hit for Kawaauhau, D. Hauhio, A. flied out to cf. Belford, C. to 1b for Van Gieson,. / for Belford, C.. Belford, C. struck out looking. Mahoe, C. singled to left field. Lute, C. singled through the left side; Mahoe, C. advanced to second. Burnett, K. reached on an error by cf; Lute, C. advanced to second; Mahoe, C. scored, unearned. Kawaiaea, E. singled to center field; Burnett, K. advanced to second; Lute, C. out at third cf to 2b to c. 1 run, 3 hits, 1 error, 2 LOB.
KS-HAWAII 6th - Kawaauhau, D to 2b for Hauhio, A.. Wagner, M. grounded out to 3b. Sullivan, T. grounded out to p. Emmsley, E. grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.
NANAKULI HIGH 7th - Piilani, M. flied out to lf. McCoy, A. homered to left center, RBI. Nahinu, K. lined out to 2b. Kawaauhau, D singled to left field. Belford, C. singled to left field; Kawaauhau, D advanced to second. Kaeo, S. pinch hit for Mahoe, C.. Kaeo, S. struck out swinging. 1 run, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.
KS-HAWAII 7th - Mahoe, C. to rf for Kaeo, S.. Alonzo-Estra flied out to cf. Simmons, S. reached on a fielding error by 1b. Lincoln, K. flied out to rf. Simmons, S. advanced to second on a wild pitch. Cameros, J. grounded out to 3b. 0 runs, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

 
Loading...