SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
baseball: HHSAA Division I Game 3: Kaiser def. Maui, 8-3

KAISER HIGH OIA vs MAUI HIGH MIL (May 13, 2014)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
KAISER HIGH OIA at MAUI HIGH MIL
May 13, 2014 at HONOLULU, HI

KAISER HIGH OIA 8 (12-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CHASE HISATAKE c 
   KELAN YOSHIOKA c 
MICHAEL AUSTIN ss 
AARON ODA 1b  10 
CURT CLIVIO lf 
JESHUA BITANGA cf 
SHAWN MIYASATO 2b 
LUIS OMPHROY rf 
NOAH SAKATANI p 
   WILLIAM HAOLE pr 
   DYLAN BUCK ph 
TYLO VINCENT-SIMEONA 3b 
Totals  30  21  12 
  

MAUI HIGH MIL 3 (11-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
CALLEN BEESON cf/p 
MARSHALL MINDORO 2b 
CHAZZ ISHIKAWA 1b 
   KALON MEDEIROS pr 
KODY MEDEIROS 3b 
JACOB TIU p/c 
BRANDON YONASHIRO dh 
DUSTIN KOKUBUN lf 
   RJ HERNANDEZ lf 
MICAH JIO ss 
   MICHAEL WALSH rf 
JORDAN YAGI-KAWAHA rf/cf 
   WAYLON GOLIS-BACOS cf/rf 
BRYANT NAKAGAWA c/rf 
Totals  26  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
KAISER HIGH OIA..... 420 001 1 -  8  8  2
MAUI HIGH MIL....... 000 000 3 -  3  5  6
-----------------------------------------
E - K. YOSHIOKA; J. BITANGA; C. BEESON; M. MINDORO; J. TIU; D. KOKUBUN; M. JIO 2. LOB - COURGARS 6; SABERS 6. 2B - J. BITANGA 2. SH - J. BITANGA. SF - L. OMPHROY. SB - C. BEESON. CS - L. OMPHROY.

KAISER HIGH OIA   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
NOAH SAKATANI W,1-0  7.0  26  30 
  
MAUI HIGH MIL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
JACOB TIU L,0-1  1.2  11  14 
CALLEN BEESON   5.1  19  21 

Win - N. SAKATANI (1-0). Loss - J. TIU (0-1). Save - None. WP - N. SAKATANI; C. BEESON. BK - C. BEESON. PB - B. NAKAGAWA.

Umpires - HP: TIM BAIER 1B: BURTON NAKAICHI 3B: CARY IZUKA
Start: 5:07 PM Time: 7:26 PM Attendance: 223
Weather: SLIGHT WIND, CLEAR SKIES

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
KAISER HIGH OIA at MAUI HIGH MIL
May 13, 2014 at HONOLULU, HI

KAISER HIGH OIA starters: 1/c C. HISATAKE; 15/ss M. AUSTIN; 17/1b A. ODA; 8/lf C. CLIVIO; 2/cf J. BITANGA; 5/2b S. MIYASATO; 22/rf L. OMPHROY; 10/p N. SAKATANI; 12/3b T. VINCENT-S;

MAUI HIGH MIL starters: 26/cf C. BEESON; 5/2b M. MINDORO; 14/1b C. ISHIKAWA; 27/3b KO. MEDEIROS; 2/p J. TIU; 22/dh B. YONASHIRO; 9/lf D. KOKUBUN; 6/ss M. JIO; 7/rf J. YAGI-KAWA; 13/c B. NAKAGAWA;

KAISER HIGH OIA 1st - C. HISATAKE singled to center field. M. AUSTIN singled to right field; C. HISATAKE advanced to second. A. ODA walked; M. AUSTIN advanced to second; C. HISATAKE advanced to third. C. CLIVIO singled to right center, 2 RBI; A. ODA advanced to second; M. AUSTIN scored; C. HISATAKE scored. J. BITANGA out at first p to 2b, bunt, SAC; C. CLIVIO advanced to second; A. ODA advanced to third. S. MIYASATO reached on a muffed throw by 2b, advanced to second, RBI; C. CLIVIO advanced to third on a throwing error by ss, scored, unearned; A. ODA scored. L. OMPHROY flied out to rf. S. MIYASATO advanced to third on a passed ball. N. SAKATANI walked. W. HAOLE pinch ran for N. SAKATANI. T. VINCENT-S lined out to 2b. 4 runs, 3 hits, 2 errors, 2 LOB.

MAUI HIGH MIL 1st - N. SAKATANI to p for W. HAOLE. C. BEESON grounded out to ss. M. MINDORO struck out looking. C. ISHIKAWA struck out swinging. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KAISER HIGH OIA 2nd - K. YOSHIOKA to c for C. HISATAKE. K. YOSHIOKA reached on a throwing error by ss. M. AUSTIN popped up to 2b. A. ODA singled to right field, RBI; K. YOSHIOKA scored. C. CLIVIO struck out looking. J. BITANGA doubled to left field, advanced to third on a muffed throw by lf, RBI; A. ODA scored, unearned. C. BEESON to p. J. TIU to c. J. YAGI-KAWA to cf. B. NAKAGAWA to rf. S. MIYASATO grounded out to p. 2 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

MAUI HIGH MIL 2nd - B. NAKAGAWA to rf for B. YONASHIRO. / for B. NAKAGAWA. KO. MEDEIROS popped up to 1b. J. TIU struck out swinging. B. YONASHIRO to dh for B. NAKAGAWA. B. NAKAGAWA to rf. B. YONASHIRO walked. D. KOKUBUN grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

KAISER HIGH OIA 3rd - L. OMPHROY singled to left field. L. OMPHROY out at first c to ss to 1b, caught stealing. N. SAKATANI reached on a muffed throw by p. T. VINCENT-S popped up to ss. K. YOSHIOKA flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 1 error, 1 LOB.

MAUI HIGH MIL 3rd - M. JIO singled to left field. J. YAGI-KAWA singled to left field; M. JIO advanced to second. C. BEESON flied out to rf. J. YAGI-KAWA advanced to second on a wild pitch; M. JIO out at third c to 2b to 3b to ss to p to cf, advanced to third on a fielder's choice. M. MINDORO walked. C. ISHIKAWA grounded out to 2b. 0 runs, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

KAISER HIGH OIA 4th - M. AUSTIN flied out to rf. A. ODA struck out swinging. J. TIU to ss. M. WALSH to rf for M. JIO. B. NAKAGAWA to c. C. CLIVIO popped up to 2b. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

MAUI HIGH MIL 4th - KO. MEDEIROS walked. J. TIU struck out swinging. B. YONASHIRO grounded out to 1b unassisted. D. KOKUBUN popped up to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 1 LOB.

KAISER HIGH OIA 5th - J. BITANGA struck out looking. S. MIYASATO singled to right center. S. MIYASATO advanced to second on a balk. L. OMPHROY flied out to cf. N. SAKATANI struck out looking. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

MAUI HIGH MIL 5th - M. WALSH grounded out to c. J. YAGI-KAWA grounded out to 3b. C. BEESON grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

KAISER HIGH OIA 6th - T. VINCENT-S reached on a muffed throw by ss, advanced to second. T. VINCENT-S advanced to third on a wild pitch. K. YOSHIOKA struck out looking. M. AUSTIN struck out swinging, out at first c to 1b, RBI; T. VINCENT-S scored. A. ODA walked. C. CLIVIO reached on a fielder's choice; A. ODA out at second ss to 2b. 1 run, 0 hits, 1 error, 1 LOB.

MAUI HIGH MIL 6th - M. MINDORO grounded out to ss. C. ISHIKAWA singled to center field. K. MEDEIROS pinch ran for C. ISHIKAWA. KO. MEDEIROS fouled out to 1b. J. TIU flied out to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

KAISER HIGH OIA 7th - C. ISHIKAWA to 1b for K. MEDEIROS. J. BITANGA doubled to left field. S. MIYASATO grounded out to 2b; J. BITANGA advanced to third. L. OMPHROY flied out to cf, SAC, RBI; J. BITANGA scored. D. BUCK pinch hit for N. SAKATANI. D. BUCK grounded out to ss. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

MAUI HIGH MIL 7th - N. SAKATANI to p for D. BUCK. B. YONASHIRO struck out swinging. R. HERNANDEZ to lf for D. KOKUBUN. R. HERNANDEZ walked. D. KOKUBUN to lf for R. HERNANDEZ. W. GOLIS-BAC to cf for J. YAGI-KAWA. W. GOLIS-BAC to rf for M. WALSH. J. YAGI-KAWA to cf for W. GOLIS-BAC. W. GOLIS-BAC flied out to ss. J. YAGI-KAWA singled to center field; D. KOKUBUN advanced to second. C. BEESON singled to center field, RBI; J. YAGI-KAWA advanced to third; D. KOKUBUN scored. C. BEESON stole second; J. YAGI-KAWA scored on a throwing error by c, unearned. M. MINDORO reached on a muffed throw by cf, advanced to second; C. BEESON scored, unearned. C. ISHIKAWA lined out to ss. 3 runs, 2 hits, 2 errors, 1 LOB.

Loading...