DataHouse
SportsHigh.com - Hawaii High School Athletic Association
Partners
NFHS Learning Center
Play Smart. Play Hard.
Logo_nocad
Loomis-lapann
resources
about
softball: HHSAA Division II Game 17 (3rd Place): Saint Francis def. Aiea, 7-1

AIEA HIGH SCHOOL vs ST. FRANCIS SCHOOL (May 09, 2014)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
AIEA HIGH SCHOOL at ST. FRANCIS SCHOOL
May 09, 2014 at HONOLULU, HI (RAINBOW WAHINE SS)

AIEA HIGH SCHOOL 1 (2-2)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
FERTYN ITDETINSO p/ss 
   RAISA STROM-OKIMOTO ss 
   KYLE JOHNSON ss 
CHANTELLE SHIMABUKUR 2b 
KAYLA HIGUCHI ss/p 
KENDRA KAKAZU 1b 
KAILIE ALAMA c/3b 
   MARIE PATACSIL pr 
RILEY TAGAWA cf 
   TAIRA SHIBATA cf 
TESSIE TAVALE 3b/c 
KAYLIE MATSUNAMI rf 
RAYNA HIGUCHI lf 
Totals  17  12 
  

ST. FRANCIS SCHOOL 7 (3-1)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
DANIELLE ANTOLIN ss 
KAITLIN SANTOS 2b/cf 
   CARYN CHINEN p 
SHAYE SIMMS lf/p 
RASELA VILI 1b 
TAIANA CREEKMUR c 
KORRIE MATSUMURA 3b 
JOERDAN LOVELL dh/2b 
   JESSICA HUDSON dh/lf 
   AULII YOUNG lf 
LYNNELLE NAKATA rf 
KENNA SANTOS cf 
TIARE GUERRERO p/dh 
Totals  17  15  11 

Score by Innings               R  H  E
--------------------------------------
AIEA HIGH SCHOOL.... 100 00 -  1  4  0
ST. FRANCIS SCHOOL.. 103 3X -  7  6  0
--------------------------------------
LOB - NA ALII 6; SAINTS 4. HR - D. ANTOLIN; R. VILI. SH - R. HIGUCHI. SB - K. SANTOS; KEN SANTOS.

AIEA HIGH SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
FERTYN ITDETINSO   0.0 
KAYLA HIGUCHI L  4.0  17  23 
  
ST. FRANCIS SCHOOL   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
TIARE GUERRERO   2.0  11 
SHAYE SIMMS W  2.0 
CARYN CHINEN   1.0 

Win - S. SIMMS. Loss - K. HIGUCHI. Save - None. PB - T. TAVALE.

Umpires - HP: ROY MIZUSHIMA 1B: DAVE KIHARA 2B: MAOTA ESAU
Start: 1:00 PM Time: 2:29 PM Attendance: 238
Weather: HUMID, OVERCAST

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
AIEA HIGH SCHOOL at ST. FRANCIS SCHOOL
May 09, 2014 at HONOLULU, HI (RAINBOW WAHINE SS)

AIEA HIGH SCHOOL starters: 4/p F. ITDETINSO; 9/2b C. SHIMABUKU; 3/ss K. HIGUCHI; 13/1b K. KAKAZU; 19/c K. ALAMA; 2/cf R. TAGAWA; 7/3b T. TAVALE; 12/rf K. MATSUNAMI; 10/lf R. HIGUCHI;

ST. FRANCIS SCHOOL starters: 11/ss D. ANTOLIN; 1/2b K. SANTOS; 4/lf S. SIMMS; 16/1b R. VILI; 0/c T. CREEKMUR; 10/3b K. MATSUMURA; 12/dh J. LOVELL; 21/rf L. NAKATA; 3/cf KEN SANTOS; 35/p T. GUERRERRE;

AIEA HIGH SCHOOL 1st - J. LOVELL to 2b for K. SANTOS. J. HUDSON to dh for J. LOVELL. F. ITDETINSO singled to right center. C. SHIMABUKU reached on a fielder's choice; F. ITDETINSO out at second ss to 2b. K. HIGUCHI walked; C. SHIMABUKU advanced to second. M. PATACSIL pinch ran for K. ALAMA. K. KAKAZU singled to left center, RBI; K. HIGUCHI advanced to third; C. SHIMABUKU scored. K. ALAMA to c for M. PATACSIL. K. ALAMA walked; K. KAKAZU advanced to second. R. TAGAWA flied out to cf. T. TAVALE popped up to ss. 1 run, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 1st - K. ALAMA to 3b. T. TAVALE to c. F. ITDETINSO to ss. K. HIGUCHI to p. D. ANTOLIN singled to shortstop. J. LOVELL walked; D. ANTOLIN advanced to second. S. SIMMS walked; J. LOVELL advanced to second; D. ANTOLIN advanced to third. S. SIMMS advanced to second; J. LOVELL advanced to third; D. ANTOLIN scored on a passed ball. R. VILI flied out to rf; J. LOVELL runner left early, out at third 3b unassisted. T. CREEKMUR grounded out to 3b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 2nd - K. MATSUNAMI walked. R. HIGUCHI struck out looking. R. STROM-OKI to ss for F. ITDETINSO. R. STROM-OKI fouled out to 1b. C. SHIMABUKU singled to left field, out at second rf to ss to 2b; K. MATSUNAMI advanced to third. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 2nd - K. MATSUMURA grounded out to ss. J. HUDSON grounded out to p. L. NAKATA grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 3rd - S. SIMMS to p. J. HUDSON to lf. T. GUERRERRE to dh. K. HIGUCHI grounded out to 2b. K. KAKAZU out at first p to ss to 1b. K. ALAMA lined out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 3rd - KEN SANTOS singled to shortstop. KEN SANTOS stole second. D. ANTOLIN homered to center field, 2 RBI; KEN SANTOS scored. J. LOVELL grounded out to ss. S. SIMMS grounded out to ss. R. VILI homered to left field, RBI. T. CREEKMUR grounded out to 2b. 3 runs, 3 hits, 0 errors, 0 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 4th - K. SANTOS to cf for KEN SANTOS. R. TAGAWA walked. T. TAVALE singled to center field; R. TAGAWA advanced to second. K. MATSUNAMI struck out swinging. R. HIGUCHI grounded out to 3b, SAC, bunt; T. TAVALE advanced to second; R. TAGAWA advanced to third. R. STROM-OKI grounded out to p. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

ST. FRANCIS SCHOOL 4th - K. JOHNSON to ss for R. STROM-OKI. K. MATSUMURA singled to shortstop. J. HUDSON walked; K. MATSUMURA advanced to second. L. NAKATA walked; J. HUDSON advanced to second; K. MATSUMURA advanced to third. K. SANTOS reached on a fielder's choice, RBI; L. NAKATA out at second ss unassisted; J. HUDSON advanced to third; K. MATSUMURA scored. K. SANTOS stole second. D. ANTOLIN singled to left field, RBI; J. HUDSON scored. J. LOVELL flied out to lf. S. SIMMS walked; D. ANTOLIN advanced to second; K. SANTOS advanced to third. R. VILI walked, RBI; S. SIMMS advanced to second; D. ANTOLIN advanced to third; K. SANTOS scored. T. CREEKMUR grounded out to 2b. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 3 LOB.

AIEA HIGH SCHOOL 5th - T. SHIBATA to cf for R. TAGAWA. C. CHINEN to p for J. LOVELL. S. SIMMS to cf. A. YOUNG to lf for J. HUDSON. K. SANTOS to 2b. C. SHIMABUKU grounded out to 3b. K. HIGUCHI grounded out to p. K. KAKAZU grounded out to ss. 0 runs, 0 hits, 0 errors, 0 LOB.

Loading...